Nyitva tartás: H-P 07.00 - 16.00

Üdvözöljük Önt a M47 Zrt. honlapján.


M47 Építőanyag kereskedés

Az M47 Zrt. családi vállalkozás, amely 20 év kivitelezői és kereskedelmi tapasztalat birtokában indítottunk útjára.

Küldetésünk, hogy segítsünk megvalósítani az építtetők, kivitelezők, lakást felújítani vagy szépíteni kívánó partnereink céljainak megvalósítását a lehető legjobb ár - érték arányú építőanyagok beszerzésével.
Segítséget szeretnénk nyújtani a szükséges műszaki tartalomnak megfelelő anyagválasztásban, alternatívák keresésével, ezzel is optimalizálva az építkezés költségeit.

Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre valamint a környezetbarát és fenntartható építtetésre. Számunkra kiemelten fontos a környezetvédelem. E mellett rendkívül fontosnak tartjuk vásárlóink maximális elégedettségét, ezért kizárólag minőségi és megbízható termékeket értékesítünk, amiket akár saját otthonunkba is nyugodt szívvel beépítünk. Az általunk forgalmazott anyagok tartós értéket képviselnek a beruházás szempontjából, évek óta kipróbáltak és megbízhatóságot tanúsítanak a piacon. Természetesen figyelemmel kísérjük és szívesen alkalmazzuk az új technológiákat, innovatív termékeket is, amennyiben ezek, bevizsgáltak, megfelelnek az összes építési előírásnak és nem utolsó sorban saját szigorú kritériumainknak.

Bízunk benne, hogy Ön is igazi Partnerre talál bennünk és csatlakozik az egyre bővülő elégedetten távozó és visszatérő Vásárlóink köréhez.

Amennyiben további kérdései merültek fel, keressen bizalommal bennünket!

Szigetelj velünk!
Szigetelj velünk!

Minőségi építőanyagok, teljeskörűen az alaptól a tetőig 

Partnereink: